9
Hartelijk Welkom op de website van Diamond Stables vzw.

Pad

 

 

Diamond Stables is een kleine, gezellige familiale pensionstal en een paardenparadijs op een zeer rustige omgeving te Kalmthout. De paarden staan steeds in kuddeverband buiten. Zo  wordt het sociaal contact en hiërarchie aangesproken en ze worden gestimuleerd om te bewegen. In de winter staan ze op een paddock en een schuilstal aanwezig is. In de zomer staan ze 24h/dag buiten en hebben ze toegang tot verschillende weien. Ze hebben voldoende beschikking over ruwvoer en krachtvoer wordt tot het minimum beperkt.

 

 

more

Kalender
Kalender
       
       
       
       
       
       
 
Paarden Atelier

Spiegel

 

Paarden , creativiteit, contact, mandala's, meditatie ...

Voor jonge ont-dekkers van 6 – 12 jaar

Een boeiende vakantiedag voor kinderen die graag op een natuurlijke, vertrouwelijke en respectvolle manier willen kennis maken met paarden
in combinatie met bewuste creativiteit, om hen zo beter tot zichzelf te brengen en in hun eigen kracht te laten komen of te behouden

 

 

more

Vrijheidsdressuur door Niki Van Olst

Spiegel

 

Vrijheidsdressuur is VEEL MEER! dan een kunstje. Vrijheidsdressuur is namelijk enorm geschikt om je paard sterker, soepeler en leniger te krijgen.
Vele oefeningen uit het vrijheidsdressuur kunnen dan ook (mits correct uitgevoerd) enorm positief voor de bespiering en soepelheid van je paard zijn.

Nikki aan het woord :
Mijn naam is Nikki van Olst, al heel mijn leven ben ik gefascineerd door paarden en hun gedrag. En dan vooral het gedrag wat je kunt trainen en naar jou toe kunt buigen.

 

more

 

 

Inner-circle

Bezoek eveneens onze website

Inner-Circle

drumbut

Bezoek eveneens onze website

Can Cega Mimeya

Bezoek eveneens onze website

Equi-motion

Inschrijving nieuwsbrief Diamond Stables